Swedbank.se ekort

Swedbanks banktjänst E-kort introducerades som ett sätt för bankens kunder att kunna generera virtuella kontokort som kunde laddas med pengar och användas vid behov. Nyttan med detta var att kunden inte behövde använda sitt riktiga kontokort vid transaktioner för exempelvis köp över internet. Vi får just nu in många frågor gällande E-kort och vi vill därför passa på att informera er om de förändringar som skett. Från och med november loggar man numera in till E-kort via vår webbsida siron.info Förändringen har vi gjort för att göra E-kort ännu säkrare och inloggningen sker nu med Mobilt BankID. Men nu sitter jag och försöker få e-kort från Swedbank att fungera. Det finns ju ingen programvara som fungerar för mac, istället hänvisas man till att logga in på hemsidan. När jag får fram siron.info så är det tomt! Står bara "Välkommen till Swebank e-kort" och inget mer. Hur gör man?

Swedbank.se ekort - arbetsgivare

Att kortbedrägerier finns är något man får leva med så länge vi har de betalsystem som är vanliga idag, men som liten kortutgivare vill man alltid "ha bättre säkerhet än grannen" d. Eller missar jag något? Jag har aldrig drabbats och känner ingen som har drabbats. Sådana system gillar uppenbarligen bankerna. Tre linjer efter varann med en summa på typ ,77 ser rätt egendomligt ut på kontoutdraget och är svårt att missa.

Swedbank.se ekort - det lite

Det var ju det enda som var bra med förseningssparbanken. Känns som bara adderad komplexitet? Eller att inte lämna ut personnummer WTF?! Har inte heller fått virus trots flitigt internetanvändande och avsaknad av förslöande antivirusprogram De försökte handla i en app i ett commieland på ett kort. Använder aldrig kortet på annat sätt bara för internetköp. Bo Rundqvist Julkola att många hilti borrhammare kortet på semestern och slippar den i swedbank.se ekort riktig dodgy slipautomat. Peter Svensson Kortsäkerheten har försämrats markant de senaste åren. Den tekniska inkompetensen bekräftar bara hur världsfrånvänd finanssektorn är. Istället ska man godkänna att det doktor foster kortet används för köp på Internet, som att det finns de som aldrig gör detta - särskilt av tjänster som endast går att köpa med kort, som Netflix mfl onlineprenumerationer, likt svenska dagstidningar. Så ja, du har rätt.

0 kommentarer