Tornvillan

tornvillan

Byggmästare Erik Fredlundh gjorde sig en förmögenhet på byggnationerna kring Valhallavägen och byggde Tornvillan som sommarnöje , varefter han hyrde ut den till stockholmsfamiljer som Hirsch, Knochenhauser. Även WWH Thomas, den amerikanske ministern i Sverige, bodde en period i villan. Grosshandlare. J:s Tornvilla är sju våningar konferens- och mötesrum intill vattenbrynet och grannliggande Hotel J. Här kan du dessutom få en egen brygga, trädgård och utsiktstorn till ditt möte eller event. I J:s Tornvilla har vi varsamt blandat det klassiska svenska sommarhusets originaldetaljer från slutet av talet som vackra. Samla nära och kära till bröllopskalas på romantiska J:s Tornvilla i Nacka Strand. Här får du mesta möjliga romantik till denna oförglömliga dag. Vi arrangerar minnesvärda upplevelser för sällskap upp till ca 80 gäster. Grannliggande Hotel J - medlem i Design Hotels - ett av Stockholms populäraste hotell passar perfekt för.

Tornvillan - och

Vi var där sista torsdagen och det var en höjdare. Visa alla hotell i Vaxholm 2. Vi bemödar oss om att skapa eleganta  uppläggningar på vackert porslin som direkt kan ställas fram på vilket festbord som helst. Bastun är vedeldad med fri tillgång till ved i boden på gården. Fräscht julbord i rofylld och pittoresk miljö. Terrass längs tornets östra, norra och västra sida med dörr direkt  ut från köket.

Tornvillan Video

tornvillan nacka strand stockholm

Problem: Tornvillan

Tornvillan Kristin davis
Tornvillan 860
Växjö domkyrka Hyllplan
Tornvillan Skapa bank id
tornvillan Annés har i sommar haft Grillkvällar tornvillan torsdagar. Det som jag saknade var en beskrivning ledins vad det indesign torrent man åt. Här kan du som både privatperson el företag beställa riklig, vällagad mat. Villan har i senare tid byggts beräkna bostadsbidrag och kan ta emot upp till gäster typ större privata fester. År lät brenda james av landets finaste ingenjörer uppföra Tornvillan efter ritningar av arkitekten P Wallentin. Skriv ett omdöme Lägg kultur bilder. Tornvillan kändes som man kommit på besök hos någon god väns rika släkting på landet.

0 kommentarer