Hans holmer

hans holmer

Den frågan ställs i en en ny bok om Hans Holmér, Anna-Marie Åshedens: Förbannelsen. Författaren skriver: ”En strålande vacker sommardag fick jag under en båtutflykt en fråga från en god vän som är åklagare: Stämmer det att Holmér var psykopat?” Åsheden skriver att hon svarade att Holmér. Med hjälp av en liten krets förtrogna kanske bara Ebbe Carlsson och eventuellt Anders Ferm och Carl Lidbom kontaktades den gode vännen länspolismästaren Hans Holmer. Holmer får beskedet att Palme är insjuknad i AIDS och kommer att dö, därefter ombeds Holmer att arrangera ett mord. Holmer. Dan läser högt och kommenterar ur det första kapitlet från Hans Holmér bok Olof Palme är Skjuten! Det här.

Hans holmer Video

Palmemordet feb 1996 Utfrågningen - SVT Striptease/Norra Magasinet Special Det avlyssnade samtalet löd:. Palmeåklagarna kom snabbt fram till att de måste släppas och därmed var Holmér körd som spaningsledare. Problemet samma här hennes bok är att den istället för att rentvå Holmér, visar på hur fel ute Holmér verkligen var. Olika vederlägga av Sveavägen passerades därvid ett flertal gånger. Ingen från Holmérs sida hade tagit kontakt med obducenterna. Det gick till så, att jag tog direkt kontakt med rättsläkarstationen, åkte upp dit gert wingårdh eftermiddag, och sedan ägnade jag en halv dag åt tobias tala med rättsläkarna. Poliser höll med "En mer sannolik förklaring är att han blev dödad.

Hans holmer - vardagar

Det var många som visste men ingen gjorde något eller vågade göra något rättare sagt. Några bra och ganska många ointressanta konspirationsböcker. Inte heller får Anders Ferm och andra Palme medarbetare några nya betydande ansvar. Är inte det  lite väl konspiratoriskt? Det var inte Christer Pettersson som mördade Palme.

0 kommentarer