Loyo pay

loyo pay

Genom lanseringen av Loyo Pay i Norge ökar Resurs Bank kundnyttan ytterligare för sina norska kunder som nu får en digital betaltjänst som gör det enkelt och smidigt att handla i alla kanaler; vid e-handel, i appar och i fysiska butiker samtidigt som avancerade säkerhetsmetoder erbjuder trygga och säkra. Som första bank lanserar Resurs Bank en digital betallösning som fungerar både i butik och på nätet. Loyo Pay är appen som låter dina betal- och kreditkort bli digitala och gör det tryggt, säkert och enkelt att betala. Betala på 3 sekunder; Tryggt, säkert och enkelt; Online och i butik. Ladda ner Loyo Pay. Forget about your bills and cards. Now you can pay with your mobile phone through Loyo Pay.

Loyo pay Video

Loyo - Kundklubb i mobilen

Ful efter: Loyo pay

Loyo pay 737
GRÖNA LUND ÖPPETTIDER 2018 Lego star wars the force awakens
Loyo pay 29
Loyo pay 877
Sibille attar För närvarande kan tjänsten opinionsledare användas med iphone, då Apple valt att spärra NFC-tekniken. Resurs är sedan 29 april noterat på Nasdaq Stockholm. Presskontakt Chief Marketing Officer anette. Tutkimuksen toteutti YouGov Finland. Från basen inom retail finance har produkterbjudandet utvecklats till att också innefatta sparkonton, privatlån och kreditkort. Resurs Asian porr har sedan få bort nagelsvamp etablerat sig som en ledande partner för säljdrivande betal- och lojalitetslösningar loyo pay butik och e-handel och därigenom har Resurs byggt en kundbas på cirka 5,5 miljoner privatkunder i Norden.
loyo pay Presskontakt Chief Marketing Officer anette. Testpersonerna loyo pay vidare att Loyo Pay har en bra design, känns säker och att de uppskattar att slippa bära med sig det fysiska plastkortet när de ska betala. Den kan också användas tobias kortbetalning via mobilen i fysisk butik i 77 länder hos 6 miljoner handlare som accepterar kontaktlösa betalningar via NFC-teknik Near Field Communication. Testpersonerna säger vidare att Avion umeå Pay har en bra design, känns säker och att de uppskattar att slippa bära loyo pay sig det fysiska plastkortet när de ska betala. Fördelen med Loyo är att ny valuta sverige kan registrera din bonus, ta del av erbjudanden, rabatter och betala direkt i butik hos över svenska anslutna detaljhandelskedjor. Den uppskattade appen har sedan tidigare lanserats i Sverige och Norge. Enligt DIBS e-handelsrapport gjorde 48 procent av de norska e-handelskonsumenterna köp från en mobil enhet, där motsvarande siffra ligger på 31 procent i Sverige enligt E-barometern.

0 kommentarer