Fabriksåterställning ipad

fabriksåterställning ipad

När det gäller att rensa upp på en iPhone, iPad eller iPod touch kan vi tacka Apple för att det är både enkelt och mycket säkert. Till skillnad från vissa andra mobiloperativsystem och plattformar har Apple bakat in stark hårdvarukryptering i senare modeller av sina iOS-prylar. Det betyder att det går snabbt att. Hur man fixar en avaktiverad iPad. Gäller även när en iPad beter sig konstigt och du inte kan komma in i. Här visar vi hur du steg för steg återställer din iPad. Har du fler frågor om din iPad? Kontakta gärna vår kundservice på Om du ombeds ange en lösenkod lysrörsarmatur t5 du studiopublik en annan dator som du har synkroniserat med, eller använder återställningsläget. Fortsätt hålla ned dem tills skärmen för återhämtningsläge visas. Om du anger fel lösenkod på en iOS-enhet sex gånger i rad låses du ute och får ett meddelande om att enheten är inaktiverad. Varken mer eller mindre. Var detta till hjälp? Har du ett modem? Se alla frågor och svar.

Fabriksåterställning ipad - stndiga upprepningen

Om du anger fel lösenkod på en iOS-enhet sex gånger i rad låses du ute och får ett meddelande om att enheten är inaktiverad. Radera din enhet med iTunes för att ta bort din lösenkod Om du har synkroniserat din enhet med iTunes kan du återskapa den. Därefter, tryck och håll ner sidoknappen tills skärmen för återhämtningsläge visas. Välj din iPhone, iPad eller iPod  när den visas i iTunes. Det raderar innehållet från iClouds servrar och från alla dina enheter som är inloggade på iCloud. Om du har glömt bort lösenkoden till din iPhone, iPad eller iPod touch eller om enheten är inaktiverad Om du har glömt bort lösenkoden, eller om ett meddelande säger att enheten är inaktiverad, följer du dessa steg för att ta bort din lösenkod.

Fabriksåterställning ipad - frsta hand

Bekräfta ytterligare en gång. Läs mer Säkerhetskopiera din iPhone, iPad eller iPod touch  eller  återskapa från en säkerhetskopia. Det beror på vilken typ av mobil du har. Anslut din iPhone, iPad eller iPod till datorn med en kabel som följde med enheten. Läs om aktiveringslåset för Hitta min iPhone. fabriksåterställning ipad

Fabriksåterställning ipad Video

Fabriksåterställning av iPad

0 kommentarer